Bättre Folk on uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen erikoistunut ikoninen hipsterifestivaali.

Uuden musiikin ja kirjallisuuden lisäksi festivaalialueelta löytyy lähiruokaa, luomuviinejä ja pienpanimo-oluita tarjoilevia ravintoloita ja baareja, sekä useita yleisön vapaassa käytössä olevia saunoja ja paljuja.

Bättre Folk järjestetään 14.–15.7.2023 Hailuodon Marjaniemessä, käytännössä keskellä merta. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta ja festivaalialue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Huom. Marjaniemessä vallitsee merisää, pukeuduthan lämpimästi!

Muistathan varata myös käteistä mukaan, sillä Marjaniemessä ei ole pankkiautomaattia, eivätkä maksukortit välttämättä aina toimi kaikkialla.

Festivaalialueella kiellettyjä asioita ovat omat alkoholijuomat, omat ja muiden huumeet, kesy- ja villieläimet, kaikenlaiset aseet, sateenvarjot sekä muut toisille mahdollisesti vaaraa aiheuttavat esineet. Festivaalin sisäänkäynnillä asiakkaille suoritetaan turvatarkastus. Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka.

Löytötavaroita voi tiedustella festivaaliaikana narikasta. Festivaalin päätyttyä löytötavarat toimitetaan Pohjois-Pohjanmaan löytötavarapalveluun.